View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 13, 2020 10:54 am



Reply to topic  [ 8 posts ] 
lotsa lag after latest update 
Author Message

Joined: Sat Mar 07, 2015 2:39 pm
Posts: 17
Location: san diego
Post lotsa lag after latest update
Im getting a lot of lag as soon as i get close to any players. Fps drops from 125 to 50. Never had that happen before. My netgraph is clean-ping 65.... I do see something new under setup-system-sound- there is a setting called device that is new. i dont have anything typed in there. What device are they talking about. Need help with this puleaseeeeeeeeeeeeee???


Sat Oct 15, 2016 9:41 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2016 4:00 am
Posts: 53
Post Re: lotsa lag after latest update
yeah smth is wrong becasue i have it too... players looks like they use some teleport for me... but its like 1-2 days...


Sat Oct 15, 2016 10:46 am
Profile
User avatar

Joined: Fri Sep 04, 2015 12:39 pm
Posts: 703
Location: Chicago, IL USA
Post Re: lotsa lag after latest update
karola wrote:
yeah smth is wrong becasue i have it too... players looks like they use some teleport for me... but its like 1-2 days...


Shhhh..... It's a Star Trek thing.... stay away from Mr. Spock. :shifty:

_________________
"The memories of a man in his old age
are the deeds of a man in his prime
You shuffle in the gloom of the sick room
and talk to yourself as you die"


Well..... I used to be thin. :mrgreen:


Sat Oct 15, 2016 10:51 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Oct 02, 2014 4:51 pm
Posts: 288
Post Re: lotsa lag after latest update
/snaps 60


Sat Oct 15, 2016 12:10 pm
Profile
Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2015 3:18 pm
Posts: 510
Post Re: lotsa lag after latest update
First try to set your FPS in UR as your monitor refresh rate, then try with snaps (Default 20), try first 30, then 40 till you reach 60. I did try with 60, network graphs look nice (because it updates faster). but even I had rock solid fps (tried 125 first, then 60 -no seen any difference-) the games felt laggy.

Right now I'm playing 60 fps, snaps at 30. All it perfect. Game is smooth and hits are back.

_________________
Don't you fear, loco is here.


Sat Oct 15, 2016 5:06 pm
Profile
Admin

Joined: Thu Mar 12, 2015 1:18 am
Posts: 1085
Post Re: lotsa lag after latest update
It's 4.3 that caused her to lag n her fps dropped bro...just copy your 4.2 config and move it to 4.3 then set that snaps 60...Btw,we're still waiting for u on Discord.. :mrgreen:

_________________
vietnamese904


Sat Oct 15, 2016 6:15 pm
Profile YIM
User avatar

Joined: Thu Oct 02, 2014 4:51 pm
Posts: 288
Post Re: lotsa lag after latest update
Cipote_Loco wrote:
Right now I'm playing 60 fps

that's insane, console player?


Sat Oct 15, 2016 6:16 pm
Profile
Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2015 3:18 pm
Posts: 510
Post Re: lotsa lag after latest update
and yes..I'm using my 4.2 config with 4.3...that's why i never lost my b3ID and auth..

Personal statistics of urtctf|Cipote_Loco

urtctf|Cipote_Loco was first registered by B3 on 18 April 2016, 14:00 EDT,
connected 437 times,
was last seen playing on 15 October 2016, 15:26 EDT,
and is known as Admin.

_________________
Don't you fear, loco is here.


Sat Oct 15, 2016 9:41 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.